Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

01 Sirnes Foto

Tittel
01 Sirnes Foto
Hovedkategori
ROOT
Allsidig fotograf, journalist og grafisk designer med bred erfaring fra portrett, portrettintervju, cd cover, redaksjonelt, kunstfoto, musikk- og konsertfoto, promomatriell som plakat, program, DM, cd-cover, webside, flash banner etc. Tar det meste av oppdrag i Østfold og Osloområdet.

Kunder: City Scene, Rica City Hotel, Åge Sten Nilsen, Wig Wam, Opplev Fredrikstad, Kulturværste, Dance In, Hunderfossen, Negotia, Fredrikstad Blad, In Magasinet, Laban og Labolina, Scanpix, Choco Loco, Stamsaas mm.
Adresse
Enggt. 63E (for post, ikke besøksadresse!)
Postnummer
1636
Telefon
97076595
Mobiltelefon
97076595
Kontaktperson
Trine Sirnes Thorne

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen