Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Boretti Design

Tittel
Boretti Design
Hovedkategori
Grafisk design / Designere
Crossed to
Designere
Boretti Design ble opprettet i januar 2009 av Maria Boretti Eidsvoll, som er utdannet grafisk designer og har jobbet i den norske reklame- og designbransjen siden 2005. Boretti Design baserer seg på grafisk design av trykksaker, websider og logo/identitet. Jeg er opptatt av brukervennlighet, tanken bak – og at resultatet skal fungere og være profesjonelt. Hos meg får du rask og personlig service som du ikke oppnår hos større byråer. Se min nettside med tidligere jobber jeg har gjor
Adresse
Linjeveien 72 A
Sted
Oslo
Postnummer
1087
Fylke
Oslo
Land
Norge
Mobiltelefon
93440736
Kontaktperson
Maria Boretti Eidsvoll

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen