Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Beaucom

Tittel
Beaucom
Hovedkategori
Web / Designere
Hello,We are a belgium graphic design agency who made a few norwegian websites. We are still looking for graphic jobs. Do you want a website or a brochure? Ask us for a free price quote. You can take a look at our website: www.beaucom.be for our portfolio. Vi er en Belgia grafisk designbyrå som gjorde et par norske nettsteder. Vi er fortsatt på utkikk etter grafisk jobber. Vil du ha et nettsted eller en brosjyre? Spør oss om et gratis pristilbud. Du kan ta en titt på våre nettsider: www.beaucom.be for vår portefølje.
Adresse
Smeetsstraat
Postnummer
29
Telefon
+32 496 10 85 29
Mobiltelefon
+32 496 10 85 29
Kontaktperson
Beaulen Miriam

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen