Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Sara Johannessen

Tittel
Sara Johannessen
Hovedkategori
Reklame / Fotografer
Kreativ allround fotograf med øye for det estetiske og vesentlige. Tar alle typer bilder, både kunst, portrett, nyhet, illustrasjonsfoto, reklame, natur og feature.Rockefotograf, bandfotograf, vennefotograf, naturfotograf, energisk og kreativ fotograf, ordentlig og ryddig fotograf, samt hyggelig og pålitelig fotograf.

Noen kunder er: Scanpix, VG, The Brazz Brothers, Span, SeogHør, HerogNå, The Tall Ships Races, Fredrikstad Kommune, FB, dagsavisen, TV2 etc.

(Utdannet ved Medier og Kommunikasjon og Fotojournalistlinjen på Høyskolen i Oslo)

Klar for nye oppdrag, både nasjonalt og internasjonalt.
Adresse
Sofiesgate 12
Postnummer
0454
Fylke
32
Telefon
48178097
Mobiltelefon
48178097
Kontaktperson
Sara Johannessen

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen