Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Eriksen Coaching & Consulting

Har du behov for en fleksibel og positiv konsulent/coach?
Jeg har for tiden ledig kapasitet for større og mindre oppdrag – bedriftsutvikling, coaching, prosjektledelse og management for hire.

Etter 4 år med utdannelse i multimedia, økonomi og IT-ledelse, inkludert ett semester ved Hong Kong University of Science & Technology, er jeg nå tilbake i Oslos arbeidsmarked og sulten på utfordringer.
Jeg er en ”self-made-man” på 45 år, som har eid og ledet bedrifter hele mitt voksne liv. Fra jeg startet mitt første firma som 21-åring drev jeg egne virksomheter, bla. eiendomsselskap, restauranter, festivaler, bilverksted, bedriftsutvikling, med opp til 20 ansatte. Min jobberfaring har vært typisk gründervirksomhet, dermed har jeg bygget opp bred kompetanse over en rekke år med hardt, men spennende arbeid som har krevd ”stayer-type” egenskaper. Det er typisk meg å se muligheter og vekstpotensial der andre ser problemer og ”svart hav,”

Min Bachelor har jeg fra BI, Oslo, med Økonomi og IT-ledelse som spesialfelt, toppet med et semester i Hong Kong, samt et år med Web- & Multimedia Design ved IT-Akademiet. Videre er jeg sertifisert NLP Master Practitioner og tilbyr coaching i mitt virke.

Jeg har gode organisatoriske evner, og detaljforståelse sammen med overblikk.

Som f.eks Prosjektleder kan jeg organisere ditt utviklingsprosjekt og se til at behovene til de ulike delene av din organisasjon blir sett, hørt og møtt. Samtid som jeg påtar meg ansvar for å holde ”rød tråd” i pr
Adresse
Bygdøy Alle 63A
Postnummer
0262
Mobiltelefon
99785817
Kontaktperson
Sverre Eriksen

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen