Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Ønsker du å ta vare på din kompetanse og erfaring?

Jeg hjelper virksomheter og privatpersoner som ønsker å sikre kompetanse ved å tilby profesjonelle metoder for digital læring. Hvis du mister verdifull kompetanse eller erfaring, mister du raskt konkurransefortrinnet. Ved å bli en lærende virksomhet eller praktisere livslang læring, skaper du verdier. Ta kontakt i dag for å utforske dine muligheter. Knytt kontakt på sosiale medier eller kontakt meg direkte for en hyggelig og uforpliktende prat.
Adresse
Nesveien 287
Sted
Andebu
Postnummer
3158
Fylke
Vestfold
Land
Norge
Mobiltelefon
95522312
Kontaktperson
Chris Nerdal

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen