Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

SAP ABAP og Business Workflow-kompetanse

Trenger dere en erfaren SAP-utvikler som har arbeidet innenfor mange ulike SAP-moduler? Med mer enn 15 års erfarding som SAP ABAP og Business Workflow-utvikler er det få i Norge som har bredere erfaring innenfor dette området. De store selskapene setter i større og større grad ut SAP-arbeidet på virksomhetskontrakter til store internasjonale konsulentfirmaer - og mindre selskaper som Vettug blir henvist til å arbeide som underleverandør.
Adresse
Akselmarkå 12
Sted
Sandnes
Postnummer
4325
Fylke
Rogaland
Land
Norge
Mobiltelefon
+47 40220607
Kontaktperson
Kjetil Kilhavn

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen