Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Vedlikehold av våre hjemmesider

Hei. Vi er på utkikk etter en frilanser som kan hjelpe opp med vedlikehold av våre hjemmeside. Det ideelle er å kunne knytte til oss en person som kan hjelpe ca. 1 dag i uken. Dette er noen av arbeidsoppgavene: - Landingssider: Utvikling og testing av landingssider for å øke konverteringen. Dette inkluderer seksjoner i vår hjemmeside som informasjon om våre kompetanseområder, produkter og arrangementer. - Design og layout av bloggen og EBS.no: mer mobilvennlige sider, pop-up for p
Telefon
47059690
Mobiltelefon
47059690
Kontaktperson
Anas

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen