Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Allround

Alf Bergin - Frilansjournalist

A - Å produksjon av blader og WEB. Tekst, foto, bladbunad, språkvask, trykk og distribusjon. Mer enn 20 års erfaring som frilansjournalist. Alt på en plass!
Mar 15, 2007 Klikk: 3248
Oct 9, 2016 Klikk: 10

Allsidig tekstforfatter

oversetter fra engelsk til norsk og norsk til engelsk, skriver artikler og er en allsidig tekst forfatter.
Nov 5, 2016 Klikk: 78

Anette Lien, frilansjournalist i London

Frilansjournalist bosatt i London. Bachelor i journalistikk med psykologi fra Kingston University. Skriver gjerne på oppdrag, og leverer også bilder om det er ønskelig. Bred erfaring i å skrive...
Jun 14, 2015 Klikk: 65

Ann-Kristin Skogheim Fossmo

Ønsker jobb som artikkelforfatter. Har spesiell kompetanse innen ADHD og helserelaterte oppgaver.
Apr 12, 2010 Klikk: 3888

Anne Synnøve Leinum

Lang fartstid som allround journalist for magasiner og aviser. Særlig erfaring med feature og portretter, samt fagerfaring innen reiseliv. Har også erfaring som tekstforfatter innen reklame.
Dec 15, 2005 Klikk: 2629

Charlotte Hauge - frilansjournalist

Frilansjournalist bosatt i Oslo. Bachelorgrad i medieutvikling og journalistikk fra BI, nettstudium i digital markedsføring fra NKI og Inbound Marketing sertifisert. Har erfaring fra nyhets-,...
Apr 4, 2016 Klikk: 59

Charlotte M.S. Karlsen

Frilansjournalist bosatt i Bergen. Bachelor i journalistikk fra UiB, og har også studert folkehelse og ernæring. Er særlig opptatt av sport, trening, kosthold og helse, men skriver alle sjangre....
Aug 10, 2011 Klikk: 1511

Charlotte MS Karlsen

Frilansjournalist, etablert i Oslo. Har en bachelor i journalistikk fra UiB, samt studiepoeng innen helse-, samfunns- og idrettsfag fra Høgskolen i Bergen og ernæring via NKI. Er utdannet personlig...
Aug 4, 2013 Klikk: 201

Dag Holterud Værvågen

Bachelor i PR og Kommunikasjonsledelse. Erfaring som frilansjournalist for Indre Akershus Blad og Terra-Avisen. Åpen for alle typer oppdrag innen journalistikk, kommunikasjon og PR. Tar også bilder.
Feb 9, 2011 Klikk: 1414
Dec 13, 2008 Klikk: 1735

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen