Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Charlotte Hauge - frilansjournalist

Frilansjournalist bosatt i Oslo. Bachelorgrad i medieutvikling og journalistikk fra BI, nettstudium i digital markedsføring fra NKI og Inbound Marketing sertifisert. Har erfaring fra nyhets-, nett-, papir-, feature- og forbrukerjournalistikk. Tar oppdrag innen disse feltene, samt som tekstforfatter og innholdsprodusent. Har jobbet mye med Klikk.no og hatt fokus på foreldre/barn, helse, samliv, trening og kosthold. Tar også oppdrag på engelsk om ønskelig.
Sted
Oslo
Mobiltelefon
97585343

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen