Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Jenny Dahl Bakken

Bakgrunn: Jeg har et år journalistikk fra AFR og et år media 2, med fire måneders praksis i avisa Nationen. Nå går jeg på journalisthøyskolen i Oslo.

Erfaring: Foruten å være praktikant for Nationen i fire måneder har jeg levert frilansstoff til dem og vært sommervikar nå i 2012.

Jeg har solgt diverse saker til alt fra Rana Blad i nord til Ringsaker Blad i sør. Jeg har solgt saker til fagpressen, blant annet en sak om ungdom under 18 år i fengsel.

Har produsert alt fra nyhetsstoff til lengre reportasjer, kultur- og featurestoff.

Tar også bilder, har et Canon 5D-kamera.

Ønsker: Tar alle slags jobber i Oslo-området, fra research til nyhetssaker til festivalbilder og –dekning.

Liker spesielt godt å lage lengre reportasjer eller featuresaker, men har erfaring fra dagspresse og nettavis (Nationen) med nyhetsjobbing og tar også gjerne nyhetsoppdrag.

Jeg kan gjøre både tekst og foto selv.
Mobiltelefon
92667445
Kontaktperson
Jenny Dahl Bakken

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen