Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Kurt Lekanger tekst & foto

Jeg påtar meg skriveoppdrag innenfor it- og teknologirelaterte temaer, alt fra featureartikler til produkttester og produktomtaler. I tillegg oversetter jeg gjerne bøker og artikler fra engelsk, svensk eller dansk. Jeg er også villig til å diskutere egenproduksjon av bøker (jeg står blant annet bak bøkene ”Mitt Dataleksikon” og ”Alt om bredbånd og hjemmenettverk” fra IDG Books).

Jeg har lang erfaring som journalist, redaktør og ansvarlig redaktør i blant annet PC World Norge (IDG Magazines), MSN.no og Dagens Næringsliv på nett (dn.no og dagensit.no).
Adresse
Krokstien 13
Postnummer
1809 Askim
Telefon
40 21 01 40
Mobiltelefon
40 21 01 40
Kontaktperson
Kurt Lekanger

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen