Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Fjernsynsjournalist

Elena Elesina

Journalist med base i Moskva. Fast ansatt i byens største nyhetsavis. Allsidig journalist med et bredt kontaktnettverk i Russland.
Jun 15, 2014 Klikk: 19

Ida Kleppe/Kamida Film

Har jobbet som regissør, produsent, fotograf og manusforfatter på dokumentarfilm hovedsaklig. Har regissert en rekke filmer, også prisbelønte, som har blitt vist på norske og internasjonale...
Feb 10, 2011 Klikk: 1874

Steffen Walstad

Jeg har gått film på danvik, går nå bachelor i Mediajournalistikk. Har jobbet på div. kortfilmer som regi, foto, lys og klipp. Jobber også nå som nevnte fagfunksjoner i student-tv´en i oslo.
Nov 6, 2011 Klikk: 1038

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen