Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Welhaven kommunikasjon

20 år som frilans tekstforfatter og journalist. Spesialområde: Webtekster med vekt på klarspråk - se www.enklerespråk.no Tar også gjerne oppdrag for internasjonal virksomhet som etablerer seg i Norge og trenger tekst på web tilpasset norske forhold. Ellers: alt av artikler, pressemeldinger (inkludert utsendelse) og informasjonsmateriell. Se www.welhaven.no Bakgrunn: 15 år innen olje- og energiforsikring, deretter fem år i kommunikasjonsavdeling før frilans.
Adresse
Torggata Bad, Badstugata
Sted
oslo
Postnummer
0181
Telefon
91118652
Mobiltelefon
0047 91118652
Kontaktperson
Inger Lise Welhaven

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen