Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Yngve Nordgård

Jeg oversetter fra engelsk, dansk og svensk, fra norsk til engelsk samt mellom bokmål og nynorsk. Jeg språkvasker og leser korrektur på norske (begge målformer) og engelske tekster.

Godt og feilfritt språk er essensielt i enhver publikasjon. Mange norske bokutgivelser skjemmes dessverre av grammatiske feil. Særlig syndes det mye mot kommareglene, noe som ofte går ut over forståeligheten, og som gir et amatørmessig preg. En god del oversettelser er dessuten preget av et uidiomatisk språk.

Jeg behersker alle skrivereglene, og jeg er opptatt av at språket skal klinge idiomatisk norsk. Sammen med hver språkvask- eller korrekturjobb leverer jeg et dokument med oversikt over alle inkonsekvenser og systematiske feil, og jeg kommenterer språk og stil.

Av utdannelse er jeg cand.philol. med hovedfag i litteraturvitenskap og grunnfag i nordisk og filosofi. Jeg har forlagserfaring som redaktør og har i egenskap av det jobbet med både norsk og oversatt litteratur. Som frilanser har jeg språkvasket og lest korrektur for en rekke forlag. Jeg har flere års erfaring som frilansskribent for Ny Tid og har også skrevet for Morgenbladet og diverse studentpublikasjoner.
Adresse
Øvre Skogvei 5A
Postnummer
0281
Telefon
47050946
Mobiltelefon
47050946
Kontaktperson
Yngve Nordgård

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen