Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Zweidorff Studio

Zweidorff Studio i Bergen er et lyd-, bilde- og musikkstudio.

Firmaet eies av Hans-Erik Zweidorff, som har vært i den norske musikkbransjen siden tidlig 80-tall.

Lydopptak utfører vi i vårt eget studio, eller vi reiser dit du ønsker vi skal gjøre opptak.
Vårt utstyr et topp moderne, og til opptak og redigering benytter vi Avid Pro Tools og Steinberg Nuendo på Macplattform.

Vi komponerer musikk og skriver tekster for sang, rap osv. En sang eller tekst kan bli en stor hit, men det hindrer oss ikke i å hjelpe deg med f.eks. musikk eller tekst til dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdag eller andre jubileum.
Trenger du en spesialskrevet sang? Vil du være med på å samarbeide om din egen hit? Trenger du hjelp til en sang du står fast på? Ønsker du råd? Vi hjelper deg!

Zweidorff Studio arrangerer også musikk for band, orkester, kor m.m. Dette kan vi også produsere noter av.

Hos oss kan du få akkurat det kompet du ønsker. Du kan selv velge hvilke instrumenter du vil ha med, og vi spiller. Du kan også velge mellom utallige kjente sanger, og synge inn med ferdig grunnkomp som låter som det dine favorittartister benytter (karaoke).

I Zweidorff Studio er du velkommen enten du er profesjonell/erfaren artist/musiker, spiller i band, synger i kor, er en skoleklasse, student, bursdagsbarn osv osv.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale.
Adresse
Nye Sædalsveien 159
Postnummer
5099
Telefon
93055350
Mobiltelefon
93055350
Kontaktperson
Hans-Erik Zweidorff

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen