Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Hazel Eilertsen

Tittel
Hazel Eilertsen
Hovedkategori
Utøvende musiker / Musikere
Frilans sanger (mezzosopran), sangpedagog og kordirigent/instruktør. Utdannet ved Griegakademiet i Bergen og Musikkonservatoriet NTNU i Trondheim. Jobber i Trondheim Kommunale Kulturskole og dirigerer koret Rolling Tones fram til desember 2014. Mye etterspurt som korinstruktør og sangpedagog, i tillegg til en rekke frilansoppdrag som sanger. Har gjort alt fra opera til musicals, og spenner over et vidt repertoar, fra tidlig musikk til samtidsmusikk. Tilknyttet Trøndelag teater våren 2015.
Adresse
Sommerlystveien 11
Sted
TRONDHEIM
Postnummer
7019
Fylke
Sør-Trøndelag
Land
Norge
Mobiltelefon
92068157

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen