Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Mocci Ryen / M'productions

Mocci Ryen er vokalist, konseptutvikler og prosjektleder. Hun driver foretaket M’productions som utvikler og produserer opplevelser innen kulturnæringen og som tilbyr en rekke tjenester innen konseptutvikling, prosjektledelse samt kursvirksomhet. Ryen er initiativtaker til Norges største internasjonale kulturfestival for barn og unge ”Stoppested Verden” (Hamar) og har også etablert ”Idékokeriet” - et kreativt fellesskap for frilansere innen kulturnæringen (Schous bryggeri, Oslo). Som utøvende kunstner er Ryen sterkt involvert i internasjonale kulturutvekslingsprosjekter med kunstnere fra blant annet Pakistan, Malaysia, Sør-Afrika og Latin-Amerika. Hun er også stadig engasjert til ulike events som sanger eller med noen av sine produksjoner "Elvis og jeg", "Soul divas", "ABBA" m.m.

Adresse
Kirkeveien 83
Postnummer
0361
Telefon
92498960
Mobiltelefon
92498960
Kontaktperson
Mocci

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen