Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Trommis og keyboardist

Allsidig musiker. Som trommis trives jeg med de fleste sjangere, jazz, swing, bossa, latin, pop, rock, funk, med mer. Har erfaring fra revyer, forestillinger, pubjobber, bryllup, jubileum, korps og orkester. Jeg ser på meg selv som effektiv. Min jobb er å få andre musikere til å låte bra. Derfor går tempo, rytme og groove foran å vise tekniske ferdigheter. Jeg forstår musikk. Gi meg et arrangement eller en låt, og jeg får kjapt en idé om hvordan det skal spilles. Ta kontakt
Adresse
Smihaugvegen 13a
Sted
PORSGRUNN
Postnummer
3925
Fylke
Telemark
Land
Norge
Telefon
41574656
Mobiltelefon
41574656
Kontaktperson
Jacob Solheim

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen