Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Clickworker - Datakategorisering

Vi søker alltid personer som liker å analysere og kategorisere data, video, bilder og dokumenter. Et eksempel på en slik arbeidsoppgave er: Å se på et sportsklipp og merke denne med tre beskrivende nøkkelord.

Du må ha et øye for detaljer og ha gode evner til å arbeide på Internett. I tillegg kreves gode språkkunnskaper i enten engelsk eller tysk for å kunne være i stand til å navigere på arbeidsplattformen.

Clickworker er en crowdsourcing-plattform som betaler frilansere (såkalte clickworkers) på oppdragsbasis. Vi tilbyr næringslivet mange ulike tjenester for å kunne fullføre prosjekter som de ellers ikke har kapasitet til å gjennomføre internt. Clickworker.com deler opp store oppdrag i mange småoppdrag. Disse småoppdragene blir distribuert til tusenvis av clickworkers og fullført av disse.

Er du interessert? Vennligst registrer deg her og gjennomfør enkelte av våre tester:
http://www.clickworker.com/en/clickworker/?utm_source=frilansbasen&utm_campaign=NO

Vennligst ikke send noen dokumenter via post eller e-post! Du legger inn din søknad direkte på vår hjemmeside.

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen