Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Digital markedsføring som gir resultater

Hei! Jeg hjelper deg med å planlegge og gjennomføre unike strategier, og designe skreddersydde markedskampanjer som hjelper din virksomhet med å vokse og få suksess i de markedene som er aktuelle for deg. Nå kan du få en full markedskampanje i stedet for en enkelt webside som ikke gir deg noe verdi. Dette betyr at din virksomhet vil nå sitt fulle potensial, og tjene inn igjen pengene du eventuelt har tapt tidligere på markedsføringstjenester uten resultater. Strategier - kampanj
Adresse
Naustkleiva 21A
Sted
MALVIK
Postnummer
7563
Fylke
Sør-Trøndelag
Land
Norge
Mobiltelefon
92261618
Kontaktperson
Bjørn Marius

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen