Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

MyrdahlAcademic

MyrdahlAcademic tilbyr oversettelse fra norsk til engelsk for alle typer dokumenter, samt korrekturlesing og språkvask av engelske tekster. I tillegg tilbys utvikling (developmental editing) og redigering av akademiske tekster beregnet til engelskspråklige, internasjonale tidsskrift, konferanser, m.m.

Ved å bruke MyrdahlAcademic får du ikke bare solide språkkunnskaper men også en bred fagbakgrunn innen samfunnsvitenskaplige fag. Jeg kan kvalitetssikre at teksten din er skrevet på et faglig språk og i tråd med engelskspråklige fagnormer i forhold til oppbygging, logikk, osv.

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen