Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Norsk Web Design

Norsk Web Design fokuserer utelukkende på verdens mest populære publiseringsløsning Joomla, noe som gir oss spisskompetanse og effektivitet. Resultatet er lave priser til kundene. Vi har også god kompetanse i søkemotoroptimalisering og internett markedsføring. Vi jobber aktivt for å identifisere de beste verktøy for å drive forretning på internett.

Vår publiseringsløsning kan brukes for nesten alle slags nettsteder, fra enkle hjemmesider til avanserte bedrifts websider.

Å kontakte oss kan potensielt spare deg for mye penger.
Telefon
+44 (0)2071932947
Kontaktperson
Joar Vatnaland

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen