Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Oversetter fra engelsk til norsk

Det er viktig at teksten tilpasses målgruppen, med korrekt ordvalg. Jeg har utdannelse fra England og Norge samt 15 års erfaring med å sørge for at engelsk tekst oversettes til flytende norsk. Som spesialist på markedsføringstekster, kan jeg også skrive tekster tilpasset søkemotorene. Jeg har også lang erfaring som tekstforfatter. Les mer om dette på bloggen min, http://tekstforfatteren.blogspot.no/. Av og til er det nødvendig med «transcreation» for korrekt oversettelse av slag
Adresse
Blekesmarka 11
Sted
Melhus
Postnummer
7224
Fylke
Norway
Land
Norge
Telefon
93867784
Mobiltelefon
93867784
Kontaktperson
Ivan Eikås Skjøstad

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen