Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Tolker

Agne Ribokaite

litauisk tolk
May 23, 2010 Klikk: 1929

jose toledano

hei mitt navn er Jose Toledano og jeg jobber som tolk på timebasis ved tolk sør i Kristiansand og som telefon tolk for tolketjeneste AS i Bodø. Jeg tolker i fransk spansk og norsk. ble født i...
Aug 27, 2013 Klikk: 193

Oversetter og korrekturleser

Trenger du en språkvask? Kontakt meg gjerne for korrekturlesing. Oversetter fra bokmål til nynorsk, engelsk til norsk og tysk til norsk.
May 20, 2016 Klikk: 28

Som - Frilanstolk

Somalisk - Norsk tolk med lang erfaring fra kommunal oppdragsgiver. Erfraring fra Helsevesenet, Barneverntjenesten, Politi og Flykting og asylmottak. Rimelig og dyktig tolk til din bestilling.
Feb 8, 2010 Klikk: 1934

Tigrinja og Amharisk Tolk

Tigrinja og Amharisk snakkes i Etiopia og Eritrea. Jeg har tolkeutdannig og mange års erfaring. Jeg tolker i følgende fagområder: Barnevern Helse Juridisk bistand Kriminalomsorg Politi...
Nov 22, 2014 Klikk: 10

Tolk

Polsk - Norsk tolk med lang erfaring fra kommunal oppdragsgiver. Erfraring fra Helsevesenet, Barneverntjenesten, Politi, Skole. Rimelig og dyktig tolk til din bestilling.
Apr 11, 2017 Klikk: 7

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen