Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

jose toledano

Tittel
jose toledano
Hovedkategori
Tolker / Språktjenester
hei mitt navn er Jose Toledano og jeg jobber som tolk på timebasis ved tolk sør i Kristiansand og som telefon tolk for tolketjeneste AS i Bodø. Jeg tolker i fransk spansk og norsk. ble født i frankrike i 1963, bodde der og gikk på skolen til jeg var 15 år. etter det i 1978 flyttet vi til Barcelona hvor jeg allerede begynte å jobbe som bartender. 10 år seinere traff jeg min eks norske kone som jeg har to barn med. siden da har jeg bodd i Norge. har jobbet i hotell bransjen og opplevd mange språk siden jeg var 15 år, jeg har da bodd 15 år i frankrike, 10 år i Spania og 24 i Norge. jeg skriver og prater disse tre språk veldig bra, har i tillegg fransk grunnfag som jeg tok i 2003. jobber allerede litt på timebasis for tolk sør i kristiansand, bodø tolketjeneste og noricom i kristiansand. har dere bruk for meg med telefon tolking?

Hilsen Jose Toledano
Adresse
slettheiveien 53 8b
Postnummer
4626
Telefon
46784823
Mobiltelefon
46784823
Kontaktperson
jose

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen