Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Bo B. Randulff

Tittel
Bo B. Randulff
Hovedkategori
Fotograf / TV/ Film/ Radio
Filmfotograf filmfotograf, med bred erfaring fra over et titalls spillefilmer, kortfilm, dokumentar, oppdragsfilm og reklame. Arbeider i inn- og utland, på prosjekter av ulike størrelser. Eier av både kamera-, grip og lysutstyrJeg er på jakt etter flere samarbeidspartnere i Norge, men flytter på meg når det trengs! Mer informasjon finnes også på http://www.imdb.com/name/nm0709968/Showreel kan lastes ned på nettet, link gis på forespørsel.Se www.randulff.com for oppdatert informasjon.
Fylke
37
Telefon
92853005
Mobiltelefon
92853005

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen