Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Morten Andreassen/Doppler ANS

Jeg har 17 års erfaring som fotograf innen TV, spillefilm og oppdragsfilm. Har eget XDCAM- og Canon 5DMkll-kamera, og Steadicam Flyer LE til disse kameraene. Har også skinnedolly og jib-arm, samt masse opptaksutstyr, HMI og mye annet lys. Jeg kan tilby gunstige pakkepriser på fotograf og utstyr. Jeg bor kun èn time unna Oslo sentrum. Siste produksjon som fotograf var kinofilmen "Gråtass" som ble filmet sommeren 2010, skutt på to stk. Canon 5DMkll DSLR-kameraer.
Adresse
Løkkeåsveien 22A
Postnummer
3138 Skall
Telefon
33384180
Mobiltelefon
92805230
Kontaktperson
Morten Andreassen

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen