Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Om oss

Frilansbasen er en møteplass der frilansere og konsulenter kan presentere seg selv ovenfor oppdragsgivere. Frilansbasen gir en enkel og søkbar oversikt over det som inntil nå har vært et spredt og uoversiktlig marked av frilanstjenester.

Frilansbasen skal også fungere som en kontaktformidler MELLOM frilansere. Her skal man kunne finne potensielle samarbeidspartnere og meningsfeller som deler mange av de samme problemstillingene og visjonene som frilanser.

Frilansbasen er en nystartet tjeneste opprettet av frilansskribent og webutvikler Kyrre Overland Andersen.

Vi håper at du vil finne tjenesten nyttig og setter stor pris på all konstruktiv tilbakemelding som kan gjøre Frilansbasen enda bedre!

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen