Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Oppføringer : A

Anne Synnøve Leinum

Lang fartstid som allround journalist for magasiner og aviser. Særlig erfaring med feature og portretter, samt fagerfaring innen reiseliv. Har også erfaring som tekstforfatter innen reklame.
Dec 15, 2005 Allround Klikk: 2624

Andreas Hindal Grimsæth

Avis, magasin og radiojournalist. Nyheter, feature og allround.
Jun 24, 2005 Feature Klikk: 3235

Anitha Asbjørnsen

Jeg 24 år og nå bosatt i Oslo.Jeg har drevet med film/ tv studio prod.og teater både i Norge og England, samt del utdannet meg ved \"The Method Studio-London\"
Jun 17, 2005 Skuespiller Klikk: 2433

Åsmund -Brede Eike/Repeat Production

Har jobbet som skuespiller siden 1992. Er medlem av Norsk Skuespillerforbund. Har jobbet med film/tv/teater/musikal/dubbing osv. Se vedlegget cv for detaljer.
Jun 17, 2005 Skuespiller Klikk: 1473

Ann Christin Jenssen

Bodøværing på 23 år som bor i Bergen. Driver med både studier innen teater og kunst på Universitetet og spiller teater i friteatergruppe og studentteatret. Har holdt på med teater siden...
Jun 2, 2005 Skuespiller Klikk: 2731

Arctic Circle Translations

Jeg er en engelsk-norsk frilansoversetter som for øyeblikket er basert i Storbritannia. Jeg har en mastergrad i oversettelse fra University of Surrey, med hovedvekt på medisinsk og teknisk...
May 31, 2005 Feature Klikk: 3809

Alv Hågård Gustavsen

Frilans journalist og tekstforfatter. Spesialisert på feature artikler for magasiner. Kjernekompetanse innen populærkultur, eksempelvis tegnerserier, film og musikk. Jobber heltid som...
Apr 27, 2005 Feature Klikk: 4410

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen