Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Oppføringer : D

dev

May 27, 2007 Webutvikling Klikk: 1826

Deschington Language Services

Oversetting, språkvask og korrekturlesing, primært fra engelsk til norsk. Fagområdene er hovedsakelig tekniske, f.eks. IT (programvare, maskinvare, hjelpefiler), finans, regnskap m.m.
Nov 30, 2006 Oversettere Klikk: 2244

Dan-Ove Borge

Jeg er grafisk formgiver og designer og kan levere grafisk produksjon, formgivning, webdesign, avisproduksjon, profilerings artikler og film og videoproduksjon. Har også eget forektak.
Oct 7, 2006 Allround Klikk: 3450

DasHit Music Production

Komponist/produsent for bl.a. NRK1, NRK2, TV2, Polygram, Hålogaland Teater, Nordland Teater. Filmmusikk: Svidd Neger, Credo, Pigstale, Suitcase, Bizzniz i ZikZak, Attractions. CD-produksjoner:...
Jan 10, 2006 ROOT Klikk: 2529

Dan-Ove Borge

Jeg er skuespiller og har jobbet med TV-reklamer, kortfilmer, voice-over, manus og regi, teaterproduksjoner, filmproduksjoner og tv-produksjoner. Jeg har vært med i Hotel Cæsar som statist...
Jan 10, 2006 Skuespiller Klikk: 2695

David Lacina

Travel photographer and writer, his articles and photos were published in magazines like National Geographic and the biggest travel magazine in Czech Republic Koktejl. Currently living in...
Dec 5, 2005 Portrett Klikk: 3352

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen