Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Oppføringer : G

Gekka creative

Angelica Askvik sitt lille Oslo baserte foretak som jobber freelance med en rekke tjenester innen grafisk design og illustrasjon. Jeg kan ta på meg oppdrag som innebærer blandt annet: logo og...
Jun 17, 2011 Grafisk design Klikk: 946
Feb 3, 2011 Grafisk design Klikk: 882

Gunn Oddveig Liahagen

Tar gjerne kreative oppdrag med alt fra visittkort, invitasjoner til små og store begivenheter, brosjyrer og plakater. Jeg har Bachelor i Medidesign, fagbrev som grafiker fra Adresseavisen og...
Feb 3, 2011 Grafisk design Klikk: 1004
Oct 13, 2010 Sport Klikk: 1228

Geir Wennberg

Jeg tar på meg oppdrag hovedsaklig for tv, slik som nyheter og sport. Har erfaring fra tippeligaen og toppserien i håndball for herrer. Jeg behersker i tillegg redigering og lyssetting.
Feb 12, 2010 Nyheter Klikk: 1467
Oct 8, 2009 Allround Klikk: 4003

Gøril Jelstad

Jeg tilbyr bl. a: * Redaksjonell design og illustrasjon (årsrapporter, brosjyrer, bøker, magasiner, aviser) * Logo & visuell profil * Webside * Plakater * Illustrasjoner Jeg er en grafisk...
Oct 6, 2009 ROOT Klikk: 959

Gekko Art&Design

Jeg er en norsk designer som oppholder meg for tiden i Torino, Italia. Kan derfor ta på meg oppdrag til en rimelig pris innen både design, web, illustrasjon og kunst.
Sep 14, 2009 Grafisk design Klikk: 1205

Gudny Flatabø

Ein ungdom med interesse for natur, kultur, språk, humor og forsking. Tar på seg alle oppdrag i Hardanger/Voss-regionen. Skriv spesielt artiklar med utgangspunkt i ei problemstilling eller kåseri....
Apr 19, 2009 ROOT Klikk: 1837

Gunnar Andreassen

Ekspertise innen online promotering. Praktisk og kostnadseffektiv markedsføring på internett.
Mar 20, 2009 Konsulenttjenester Klikk: 2248

Geir Sønnesyn

Elsker å ta bilder av mennesker og dyr. Er kreativ og liker å ta annerledes bilder. Har gode egenskaper til fotografering og etterbehandling.
Oct 22, 2008 Reklame Klikk: 2308

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen