Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Oppføringer : M

marsdal.no

Frilans journalist og rådgiver med både aviser, bedrifter og offentlig virksomhet på kundelilsten. Faste oppdrag for www.interreg.no for KRD http://www.tettsteder.no for MD www.nt-utvikling.no for...
Apr 6, 2006 Allround Klikk: 3362

Mythos Pictures Limited

Fotograf og videoprodusent med radioerfaring. Har base i Bergen, men kan ta oppdrag hvor som helst. Interessert i miljøspørsmål. Skriver gode mani\uskript og leser bra "speak"
Jan 3, 2006 Portrett Klikk: 3185

Morten Skallerud

Filmfotograf. Spesialitet animasjon og visuelle effekter.
Nov 8, 2005 Fotograf Klikk: 2469

Marit Bødtker/Yuniku Medier

Frilansjournalistikk og medierådgivning. Gå til begge mine hjemmesider www.frilanser.com og www.yuniku.noder du får vite alt om hva jeg kan tilby.
Jul 2, 2005 Portrett Klikk: 3428

Marit Bødtker Firma:YUNIKU

Frilansjournalist
Jun 20, 2005 Allround Klikk: 1899

Marius Kleppe Kolstad

Film/ TV/ Teater - Skuespiller.Eksempler: "Gnottene" NRK1, "Jeg er Dina" Dina Prod., "Gjøglernes Aladdin" Den Nasjonale scene, og ABC- Teatret (Edderkoppen) Klassisk...
Jun 17, 2005 Skuespiller Klikk: 2164

Margaret Emdal Film+Design

Grafisk design og illustrasjon for film, TV, digitale medier og trykksaker, animasjon. TV-grafikk: logodesign, vignetter og animerte sekvenser. Animasjonsfilm: produksjon og regi.
Jun 17, 2005 Regissør Klikk: 2752

Marius

Mannlig skuespiller med 2 årig utdanning fra skuespiller linjen på Nordisk Institutt for scene og studio. Er 185 høy, 95 kg, blå øyne, rølig hår og en trent utsende. Har utdanning innen...
Jun 3, 2005 Skuespiller Klikk: 1925

Maria Hellstrøm

oversettelse av alle typer dokumenter fra og til engelsk
May 31, 2005 Oversettere Klikk: 1978

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen