Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Anniken Riiser Hølbakken

Tittel
Anniken Riiser Hølbakken
Hovedkategori
ROOT
Frilans grafisk designer med bred erfaring innen redaksjonell design av magasiner, kataloger, brosjyrer og bøker, visuell identitet inkl. logodesign, emballasje, markedsmateriell, profilmateriell, plakater og webdesign. Erfaringen dekker også arbeid innen sosiale medier.

Min faglige bakgrunn er en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Buskerud, samt et år ekstra med praktisk rettet grafisk design fra Norges Kreative fagskole.

Jeg etter fokus på helhet gjennom publikasjoner, god typografi, interessant fargebruk og høy kvalitet i detaljene uavhengig av plattform. Jeg trives med at det skjer noe rundt meg og er vant til høyt arbeidstempo og mange baller i luften. En åpen og tett dialog med kunden er viktig for meg for å sikre et godt resultat.

Jeg søker oppdrag innen de fleste underkategorier innen grafisk design og hører med glede fra dere!
Adresse
Thorvald Meyers gate 45A
Postnummer
0555
Telefon
40611858

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen