Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Bjørn Ihler

Tittel
Bjørn Ihler
Hovedkategori
ROOT
Jeg er tilgjengelig for alle typer filmoppdrag i Osloområdet!
Jeg fullfører i mai 2013 en Bachelor innen Theatre and Performance Technology ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) hvor jeg i hovedsak har fokusert på animasjon for scene, samt live-broadcast av musikkshow. I perioden jeg studerte jobbet jeg også med Terje Kristiansen og Vibeke Løkkeberg i development og research, samt som assisterende produsent for et par produksjoner.
I tillegg jobbet jeg som videooperatør for Den Norske Opera og Ballett.
Gjennom mitt arbeide og utdannelse har jeg bred erfaring, både innenfor scenekunst og film. Dette inkluderer blant annet hatt roller innen lyd, lys og animasjon/motion-graphics, bilderegi, klipp, director of photography utvikling, og produsering.
Jeg er tilgjengelig for alle typer filmoppdrag i Osloområdet. Som nyutdannet i utlandet er jeg ute etter å få en fot innenfor filmmiljøet her i landet.
Adresse
Olasrudveien 24
Postnummer
1284
Telefon
90951161
Mobiltelefon
90951161

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen