Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Clickworker - Adressesøk

Tittel
Clickworker - Adressesøk
Hovedkategori
ROOT
Vi søker etter frilansere (clickworkers) som liker å søke etter informasjon på nett, som for eksempel adresser eller åpningstider til restauranter osv.
Det eneste du trenger er en datamaskin med internettilgang. Arbeidstimer, arbeidsplass og arbeidsmengde velger du fritt.

Du må ha god kjennskap til Internett som arbeidsverktøy. Du må i tillegg ha gode språkkunnskaper i enten engelsk eller tysk for å kunne navigere på arbeidsplattformen.

Clickworker.com er en crowdsourcing-plattform på fritt basis som fullfører store prosjekter fra næringslivet ved hjelp av et stort antall frilansere, såkalte clickworkers.
Oppdrag fra selskaper blir delt opp i flere småoppdrag av clickworker.com og tildelt clickworkers som tjener penger på dette online.

Vennligst ikke send oss dokumenter via post eller e-post! Du legger inn din søknad direkte på vår hjemmeside.
Interessert? Vennligst registrer deg på:
http://www.clickworker.com/en/clickworker/?utm_source=frilansbasen&utm_medium=jobsite&utm_campaign=NO

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen