Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Arkitekt/grafisk designer

Tittel
Arkitekt/grafisk designer
Hovedkategori
Designere
Crossed to
Fotografer
Nyutdannet arkitekt nettopp flyttet hjem til Oslo fra London. Stor lidenskap for arkitektur, design, grafisk presentasjon og visualisering. Som arkitekt blir man skolert i ikke bare å designe bygg, men i grafisk design, farger, visualisering og kommnunikasjon. Som arkitekt har jeg helhetsforståelse og er systematisk og organisert. Jeg er åpen for forskjellige typer oppdrag, alt fra brylluppsinvitasjoner til portoføljer, menyer, logoer og visuelle profiler. Små og store oppgaver velkomne!
Adresse
Åses vei 176
Sted
Sandvika
Postnummer
1336
Fylke
Akershus
Land
Norge
Telefon
45684507
Mobiltelefon
45684507

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen