Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Industriell designer

Tittel
Industriell designer
Hovedkategori
Designere
Frilans industriell designer, med MA fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), i København. Sterke ferdigheter innenfor konsept- og idéutvikling, design og modellbygging. Kan bistå med alt fra idé- og konseptutvikling til design av ferdig produkt. Nøkkelkometanser: Adobe Photoshop, illustrator, indesign, skissering, mock-ups, prototype, fotografering, bilderedigering, layout, styling, regi Språk: norsk, dansk, engelsk

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen