Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Mørland Design

Tittel
Mørland Design
Hovedkategori
Designere
Jeg leverer design av høy kvalitet til en rimelig pris. Jeg lytter til deres behov og utformer gode kreative løsninger for deg og ditt selskap. Besøk gjerne www.morlanddesign.com og ta en titt på noe av mitt arbeide.

Min design bakgrunn er basert i London. Her har jeg studert ved Kingston University (bachelor i Grafisk Design), og jobbet flere år for Interstate Associates - et ledende internasjonalt designbyrå. Jeg har også lang erfaring som frilans designer med kunder fra både Norge og England.

Jeg kan tilby identitets design (branding, logo, visittkort osv.), web design, brosjyre design og alle andre trykksaker som flyers, plakater, omslag m.m

Noen eksempler på arbeid er å finne på mitt nettsted www.morlanddesign.com

Ring meg gjerne for en prat eller send en email hvis du er på jakt etter god design til en rimelig pris.

Mvh,
Kjetil Mørland
Adresse
Agathe Grøndahls Gate 20
Postnummer
0478
Telefon
0044 7885364914
Kontaktperson
Kjetil Mørland

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen