Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Opplevelse- og eventdesigner Karoline Øien

Utdannet kunsthistoriker fra UiO og Experienece & event designer fra Westerdals ACT, som nå jobber frilans med festival, scene, pop up butikker/marked, event design og dekor, opplevelsesreklame, scenografi og produksjonsdesign. Har jobbet for blant annet Slottsfjellfestivalen, TEDx Oslo, Aspelin Ramm og Music Norway. For bilder og info om mitt arbeid, besøk www.karolineoa.no Ta kontakt dersom du ønsker at dine kunder/gjester skal få en opplevelse som setter spor og styrker din merkeva
Adresse
Tordenskioldsgate 3
Sted
Oslo
Postnummer
0160
Fylke
Oslo
Land
Norge
Mobiltelefon
99466647
Kontaktperson
Karoline Øien Andersen

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen