Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

familiehjelpen.no

Tittel
familiehjelpen.no
Hovedkategori
ROOT
- foredrag
- hjelp til oppdragelse
Med noen små triks, og med utgangspunkt i de ulikes ståsted, kan jeg bidra til å finne løsninger som er gode for alle parter. Det handler ofte om å endre et tankemønster eller rett og slett å gjøre ting på andre måter enn før. Ved å få bukt på noen områder, vil det kunne få ringvirkninger på resten av tilværelsen. Mine metoder er enkle og jordnære.

Deltok på Nannyhjelpen på tv3 i sommer/høst, det ble en fantastisk opplevelse! Jeg jobber på tilsvarende måte i min egen virksomhet og får gode resultater; glade barn, fornøyde foreldre!
Adresse
Torødveien 94
Postnummer
3135 Torød
Fylke
43
Telefon
33323425
Mobiltelefon
90893159
Kontaktperson
Berit Lind Jørgensen

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen