Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Fotograf - Fredrik Winge

Tittel
Fotograf - Fredrik Winge
Hovedkategori
Fotografer
Crossed to
TV/ Film/ Radio
Driver som frilans fotograf basert i Trondheim. Filming og kinematografi er mitt hovedområde, men er også en dedikert still fotograf. Er 19 år, og har jobbet som frilans i 4 år. Som fotograf, er jeg en person som vil alltid finne nye kreative og unike måter å produsere på. Jeg er ivrig og forsiktig med alle mine oppdrag, både med forbredelse, selve shooten og etter-arbeid. Hver jobb er lik. Jeg ser på min jobb som en mulighhet til å fange øyeblikk med et kamera. Spørsmål? t
Sted
Ranheim
Postnummer
7056
Fylke
Sør- Trøndelag
Land
Norge
Mobiltelefon
92421664

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen