Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

FAQ

Hva er Frilansbasen.no?
Dette er en oversikt over norske frilansere som tilbyr sine tjenester innenfor en rekke ulike kategorier. Frilansbasen spenner over hele spekteret fra medieyrker som journalister, fotografer, designere, tv/radio til kunstneriske utøvende yrker som skuespillere og dansere. Fra språktjenester som tolker og oversettere til IT-relaterte yrker som programmere og konsulenter.

Hva er en frilanser?
Ordet frilanser stammer opprinnelig fra middelalderen da herreløse riddere tilbød sin arbeidskraft til forskjellige krigsherrer på jakt etter leiesoldater. Ridderne av "de frie lanser" var det heroiske begrepet knyttet til slike soldater. Begrepet har holdt seg, men innholdet har skiftet form. I dag er man i praksis frilanser den dagen man selv bestemmer seg for det. Frilanser, konsulent, selvstendig næringsdrivende, utøvende kunstner, hjemmearbeidende - Hovedpoenget er at man jobber på uavhengig basis for flere forskjellige oppdragsgivere.

Hvem kan bli medlem i Frilansbasen.no?
Alle kan bli medlem så lenge du vil karakterisere deg selv som en frilanser! Det betyr at du tilbyr dine tjenester til oppdragsgivere på utkikk etter arbeidskraft innenfor den kategorien du ønsker å stå oppført i.

Jeg kan ikke finne kategorien jeg jobber innenfor!
Hvis du mener at vi bør legge til en kategori eller underkategori, si ifra! Vi legger gjerne til nye kategorier hvis det er behov for dette. For å holde frilansbasen så ukomplisert og oversiktlig som mulig, forsøker vi riktignok å holde antallet kategorier nede.

I hvor mange kategorier kan jeg registrere meg?
Du kan registrere deg i så mange som du mener er tilstrekkelig for å beskrive den virksomheten du har og de tjenestene du tilbyr.

Hvor lenge kan jeg stå registrert?
Så lenge du ønsker. Det eneste vi ber deg om er å fjerne oppføringen din, når du ikke lenger tilbyr dine frilanstjenester, f.eks. hvis du har gått over i en fast lønnet stilling. På denne måten slipper du å få forespørsler fra arbeidsgivere og andre frilansere kan få oppdraget i stedet.

Må jeg fylle ut alle feltene når jeg registrerer meg?
Nei. Du kan når som helst fylle ut manglende felt etter at du har logget inn på dine sider. De feltene som er obligatoriske er merket med en rød stjerne.

Koster det noe å registrere seg?
Nei, det er gratis! Hvis du senere skulle ønske å oppgradere medlemskapet, er det bare å gjøre det fra medlemsområdet.

Selger dere opplysningene mine videre?
Nei! Du velger i tillegg selv hvilke opplysninger du ønsker å oppgi når du registrerer deg. Epostadressen din blir skjult for besøkende (kontaktskjemaet sender beskjeden til din oppgitte adresse) På denne måten unngår du også uønsket spam.

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen