Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Frilansbasen

Andreas Losiewicz

Spiller det meste innen klassisk og- latinamerikansk slagverk. Mitt hovedinstrument er trommesett, men spiller også melodisk slagverk, først og fremst vibrafon. Har vært slagverksinstruktør i en...
Oct 31, 2011 ROOT Klikk: 509

Anette R. Gundersen

Frilansskribent med spisskompetanse innen mat og livsstil. Jeg har et rikt og tabloid språk, og de kreative idéene. Tilbyr matkurs og matcoaching med fokus på varig livsstilsendring.
Mar 7, 2012 ROOT Klikk: 931

Anja Klein

Oversettelser fra norsk til tysk - korrekturlesing og språkvask - leksikografi
Jan 16, 2008 ROOT Klikk: 1533

Ann-Kristin Skogheim Fossmo

Ønsker jobb som artikkelforfatter. Har spesiell kompetanse innen ADHD og helserelaterte oppgaver.
Apr 12, 2010 ROOT Klikk: 1533

Anne Therese Falck

Frilansskribent/Fotograf. Utdannet BA Photo Art, årsstudium Kunsthistorie, to år journalistikk, blant annet Fortellende journalistikk og Kulturjournalistikk. Spesielt interessert i oppdrag innen...
Feb 11, 2009 ROOT Klikk: 2502

Anniken Riiser Hølbakken

Frilans grafisk designer med bred erfaring innen redaksjonell design av magasiner, kataloger, brosjyrer og bøker, visuell identitet inkl. logodesign, emballasje, markedsmateriell, profilmateriell,...
Mar 13, 2013 ROOT Klikk: 255

Arild Rotmo Web D&D

Webutvikler med meget god kompetanse på html/css, PHP/MySQL, Javascript, og CMS'er som Wordpress, Drupal og Joomla. Jobber kjapt, og er meget pålitelig.
Mar 2, 2011 ROOT Klikk: 1215

Arkadia Oversettelser

Oversetter med flere års erfaring innen oversetting av tekniske og generelle tekster. Kildespråk: Svensk, dansk, norsk og engelsk. Målspråk: Norsk og engelsk Ring eller send mail for pristilbud.
Jul 27, 2009 ROOT Klikk: 1386

AWA

Mar 27, 2012 ROOT Klikk: 462

Baakind web design

• Nettsider kodet fra bunn > full kontroll over koden. • Hver enkelt side spesialtilpasset deres behov. • Administratorpanel for enkel oppdatering av innhold. • Lave priser.
May 9, 2011 ROOT Klikk: 1080

Barbara Cipollone

I offer Italian language courses and translation from English to Italian
Feb 21, 2012 ROOT Klikk: 637

Björkman & Gallefoss DA

Vi jobber med mote fotografering og event fotografering. Vi er kjent for å få de ekte smilene ut av folk. Vårt kundespekter er ganske bredt, ifra Villeroy & Boch til NRJ. Vi konkurerer på sjarm...
Feb 20, 2012 ROOT Klikk: 455

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen