Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Norsk Tekstforfatter med erfaring i markedsføring på nettet

Hei, mitt navn er Nils Magnus Johann. Jeg har arbeidet som tekstforfatter, og innholdsleverandør for mange forskjellige hjemmesider. Hvis du trenger hjelp med ett prosjekt, stoff til en blog, varebeskrivelser eller liknende, hjelper jeg gjerne. Jeg arbeider som oversetter til norsk, jeg skriver SEO innhold, og jeg skriver vitenskaplige artikler. For tiden er jeg bosatt i Tyskland, men jeg kan nås på Skype: Staalneve@hotmail.no , eller jeg kan kontaktes på epost: Staalneve@hotmai
Adresse
Mittelstrasse 20
Sted
Klotten
Postnummer
56818
Fylke
Germany
Land
Deutschland
Telefon
+4917657608896
Mobiltelefon
+4917657608896
Kontaktperson
Nils Johann

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen