Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Journalist

Tittel
Journalist
Hovedkategori
Journalister
Crossed to
Portrett , Allround , Tekstforfatter
Journalist med bachelorgrad i faget. Ut ifra min utdannelse og erfaring, er jeg kvalifisert til å jobbe med journalistiske saker – både digitalt og på print, med innholdsmarkedsføring, innhold til sosiale medier, PR-arbeid, og i kommunikasjon- og informasjonssektoren. Jeg kan ta på meg både større og små oppdrag, og har god erfaring med å sette meg inn i innviklede temaer, for så å forenkle dette overfor den aktuelle målgruppen. Jeg har også erfaring med fotografering og SEO.
Adresse
Nordseterveien 20
Sted
Oslo
Postnummer
1176
Fylke
Oslo
Land
Norge
Telefon
90674330
Mobiltelefon
90674330
Kontaktperson
Katharina Mila Hesby

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen