Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Musiker

Tittel
Musiker
Hovedkategori
Musikere
Komponist/Låtskriver med eget foretak Draum Rivedal. Jobber til daglig med å skrive musikk rettet mot reklame og film bransjen i både inn og utland. Tar også bestillings oppdrag hvis det ønskes komponert originalmusikk til produksjoner av forskjellige størrelser. Har lang erfaring med bruk av forskjellige DAWs med jobber for tiden mest i Propellerheads Reason og Apples Logic Pro X. Har spilt i band og vært live artist i ca 20 år. Mine sterkeste sjangere er EDM, Pop/Rock, RnB og Singer/So
Adresse
Schweigaards Gate 91b
Sted
Oslo
Postnummer
0656
Fylke
03
Land
Norge
Telefon
00 47 922 99 322
Mobiltelefon
00 47 922 99 322
Kontaktperson
Svein Christopher Rivedal

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen