Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Operasanger (Baryton)

Tittel
Operasanger (Baryton)
Hovedkategori
Musikere
Crossed to
Scene
Gunnar Andor Nieland er utdannet ved Universitetet i Stavanger og ved Universitetet Mozarteum i Salzburg, Østerrike. Han har gjort seg bemerket både i Norge og i utlandet for sin intense tilstedeværelse på scenen både innen opera og lied-repertoaret. Han har over 20 roller fra operaer på repertoaret allerede i en alder av 26 år. Han er en allsidig sanger. Ved spørsmål ikke nøl med å ta kontakt, han svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha.
Adresse
Børkevegen 51
Sted
Brumunddal
Postnummer
2385
Fylke
Hedmark
Land
Norge
Telefon
+4741041447
Mobiltelefon
+436508200014
Kontaktperson
Gunnar Andor Nieland

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen