Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Session Musician Danny Bissell

Jeg er en allsidig trommeslager og pianist som søker oppdrag, både i studio og ved live-arrangementer. Jeg har spilt siden jeg var liten gutt og har god erfaring innenfor innspilling, sjanger-uttrykk og opptreden. Musikalsk sett er jeg svært allsidig, har et naturlig forhold til stort sett alle sjangere - og, er veldig tilpassingsdyktig. Min base er hovedsakelig Trondheim og Oslo, men jeg er absolutt fleksibel og ser verdien i å spille forskjellige steder.
Adresse
Naustkleiva 21 A
Sted
MALVIK
Postnummer
7563
Fylke
Sør-Trøndelag
Land
Norge
Telefon
004740725356
Mobiltelefon
004740725356
Kontaktperson
Daniel Bissell

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen