Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

For oppdragsgivere

Derfor bør du bruke en frilanser!

En frilanser er rimelig.
Du slipper utgifter som følger med fast ansatte. Du betaler bare for den spesifikke jobben som blir utført. Ikke trenger du å bekymre deg for permisjoner, tannlegeutgifter, legebesøk, graviditeter osv. En frilanser er med andre ord din drømmeansatt! En frilanser er ofte spesialist på sitt fagfelt, dvs han jobber hurtig og effektivt.

Du får høyt kvalifisert og kompetent arbeidskraft.
En frilanser er som oftest en ekspert på sitt fagområde. Mange har spesialutdannelse og flere års erfaring innenfor sitt arbeidsfelt.

Du kan håndplukke den personen som passer best til ditt oppdrag.
Velg den frilanseren som er mest erfaren, har gjort noe tilsvarende før, som du liker å samarbeide med etc. Valget er ditt!

En frilanser vil gå en lang vei for å gjøre deg fornøyd.
Frilansere er avhengig av et godt forhold til sine oppdragsgivere og de vil derfor gjøre sitt ytterste for at de vil få fornyet tillit til neste oppdrag.

Å hyre en frilanser skaper mangfold, nytenkning og dynamikk.
En frilanser gir større variasjon på arbeidsplassen og tilfører nye, friske ideer og perspektiv på hvordan ting kan gjøres.

En frilanser gir avlastning
Istedet for å hardkjøre de fast ansatte, hvorfor ikke ansette en frilanser for et oppdrag eller to?

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen